Депутатът от  Йордан Терзийски отговори на обвиненията на и каза

...
Депутатът от  Йордан Терзийски отговори на обвиненията на  и каза
Коментари Харесай

Депутат от ПП за ИТН: Няма да плащаме такса спокойствие

Депутатът от " "  Йордан Терзийски отговори на обвиняванията на " " и сподели пред Bulgaria ON AIR как ще продължи ръководството на страната.

" Няма да плащаме такса " успокоение ". Няма по какъв начин да платим тези 3,6 милиарда лв., които изиска Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова. Това са близо 100 лв. на всеки български жител до края на годината. Няма да ставаме заложници на нечии упоритости ", акцентира той.

По думите му сега АПИ има най-големия бюджет в историята и няма планове за съществени поправки и строителни позволения. Правят се главно настоящи поправки, там парите са обезпечени, там няма драма, означи депутатът от " "

" Вместо да разкрием кой взе парите за " Хемус ", от " " желаят да раздадат още 3,6 милиарда лв.. Не изясняват къде ще отидат тези 3,6 милиарда и повдигат други тематики, които не са на дневен ред ", акцентира той в ефира на  " България заран ".

Терзийски добави, че ръководещите работят по транспарантен метод и се надяват, че ще има задоволително виновни депутати, които да поддържат политиките на кабинета.

" Кои са депутатите, които ще откажат да се дадат пари на българските пенсионери и фамилии? Кои са тези депутати, които ще кажат: Не желаеме промяна в КПКОНПИ, по този начин ни харесва!? Депутати не се раздават, определени са от българските жители. А не мисля, че те желаят безпорядък и нови предварителни избори ", настоя депутатът.

" Явно Има Такъв Народ има сделки с опозиционните сили. Ако те са подготвени да създадат държавно управление с и, дано го кажат ясно. Ние подобен формат няма по какъв начин да подкрепим. Докато има хора, които споделят нашите правила, тази коалиция ще оцелее ", съобщи изрично Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР